Medewerkers

Het praktijkteam

Het praktijkteam
Team Hodes en Van Beek

Matty van Rhenen

Matty van Rhenen
Praktijkassistente

Matty van Rhenen is de spil in de praktijk. Zij is een ervaren doktersassistente waar u voor diverse vragen bij terecht kunt. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, en vrijdag.

Yvonne Patist-Verheul

Yvonne Patist-Verheul
Praktijkassistente

Yvonne is praktijkassistente. Zij is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag. Yvonne doet naast het werk aan de telefoon ook verrichtingen zoals het maken van uitstrijkjes, oren uitspuiten etc.

Mw. E.C.M. Hodes

Mw. E.C.M. Hodes
Huisarts

Dokter Hodes heeft spreekuur op dinsdag, donderdagochtend en vrijdagochtend. Dokter Hodes is kaderhuisarts ouderenzorg en opleider voor de huisartsopleiding.

C. van Beek

C. van Beek
Huisarts

Dokter van Beek heeft spreekuur op maandag, woensdag en vrijdagmiddag. Hij is opleider voor de opleiding van huisartsen.

Mw. M.C. Hemmes

Mw. M.C. Hemmes
huisarts in opleiding

Ik ben Kittie Hemmes, 1e jaars arts in opleiding tot huisarts. Aankomend jaar ben ik werkzaam binnen de praktijk van Hodes en Van Beek. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als arts binnen de psychiatrie en geriatrie (ouderengeneeskunde). Patiënten kunnen met hun klachten bij mij terecht op het spreekuur waarbij, afhankelijk van de klacht, in sommige gevallen de huisarts met mij mee zal denken over de beste vervolg stappen.

Dokter Hemmes is aanwezig in de praktijk op maandag, woensdag en vrijdag

Annelies Reinders-Dalemans

Annelies Reinders-Dalemans
Praktijkverpleegkundige

Annelies houdt spreekuur voor mensen met diabetes mellitus (suikerziekte) , mensen met een verhoogde kans op hart-en vaatziekten en  mensen met longziekten (astma-of COPD).

Verder is zij actief in de zorg rondom ouderen en begeleidt zij mensen die willen stoppen met roken.

Zij is aanwezig op dinsdag (hele dag)  en vrijdag.

 

Susi Oosterheerd-van Gent

Susi Oosterheerd-van Gent
Praktijkverpleegkundige

Susi Oosterheerd-van Gent is praktijkverpleegkundige en houdt spreekuur voor mensen met diabetes mellitus (suikerziekte) , mensen met een verhoogde kans op hart-en vaatziekten en mensen met longziekten (astma-of COPD). Verder is zij actief in de zorg rondom ouderen en begeleidt zij mensen die willen stoppen met roken.

Susi is werkzaam op dinsdag en donderdag.

P. vd Voort vd Kleij

P. vd Voort vd Kleij
Huisarts

Dokter vd Voort vd Kleij is op dinsdag werkzaam in de praktijk als huisarts.

Mw. J. Planje

Mw. J. Planje
Praktijkondersteuner GGZ

Josine Planje is praktijkondersteuner GGZ. Zij behandelt clienten met psychische klachten, wanneer nog niet direct de hulp van een psychiater of psychotherapeut nodig is. Bijvoorbeeld bij stressklachten, burn out of uit balans zijn na het meemaken van een ingrijpende gebeurtenis(sen). Ook kan ze samen met de huisarts een verwijzing verzorgen naar de GGZ als dat wel gewenst is. 
Josine is aanwezig op maandagmiddag en woensdag. Afspraken worden ingepland door de praktijkassistente.